Beoordelingen van Paradiso Zuidbroek

Recente recensies van Paradiso Zuidbroek

4 sterren na 289 reviews

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kinderen hebben van hun pizza genoten!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, bijna uur langer dan aangegeven en calzone proefde je alleen maar (veel te veel) champignons

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was te hard gebakken.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt zeer goed Lekker gekruide aardappels Vlees is goed gaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang maar dat kan door drukte. Helaas zat niet alles bij de bestelling. We misten de aardappels. Ook was de pizza helaas lauw koud. Voor de rest was het lekker.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op het afgesproken tijdstip en het was allemaal lekker! Pizza,shoarma en de spareribs.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima, geen op en/of aanmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Redelijk op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na drie keer bellen en anderhalf uur wachten kwamen eindelijk de pizza’s bij het hotel aan. “Ja ik moest eerst ergens anders heen is mij verteld, ik ben ook maar de bezorger” was eigenlijk het enige wat als een soort excuus werd gegeven. En als dan die pizza’s nog het wachten waard waren had ik er misschien nog wel vrede mee kunnen hebben, maar helaas bleek dat ook niet het geval te zijn. Een berg “gesmolten” kaas op een hoopje vlees en deeg is niet echte de smakelijke pizza waarop we zo lang hebben moeten wachten . Mijn eind orderdeel is dan ook “ronduit slecht” en ik ben blij dat ik niet in de buurt woon en hier dus nooit meer wat hoef te bestellen.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim een uur was mijn bestelling nog niet eens klaar. Ik moest er ook nog zelf achteraan bellen om daar achter te komen. Bestelling geannuleerd en ze zouden mijn geld terug storten. Nog steeds niks ontvangen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, wat chaotisch bij binnenkomst, 18 uur was het eten nog niet klaar, oké kan gebeuren. Maar lauw eten vind ik jammer. Waarschijnlijk door de drukte stond het er al een tijdje. Smaak was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed mals vlees , lekker gegeten.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben er van genoten en het was meer dan genoeg. Alleen werd het 15 minuten te laat bezorgd.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 pizza's Julia besteld, ze waren niet lekker en al helemaal niet pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, rijk belegde pizza's gegeten. Een aanrader.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, zeer rijk belegde pizza en supersnel bezorgd! We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lahmacun met shoarma was zoals gewoonlijk heerlijk. Maar de pizza met frikandel was lauw bij aankomst en al koud tijdens het eten. Ook had ik gevraagd om curry maar kreeg ketchup wat mijn zoon niet lust

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een lekkere pizza. Snel bezorgd ondanks de hitte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke dik belegde pizza's. Stipt op de afgespoken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. 1 ding in de bestelapp staat opmerking, het zou fijn zijn als jullie die dan ook lezen. Wij hebben ook ingevuld graag gesneden maar bij geen van alle gedaan. Gelukkig is de smaak het belangenrijkste en die was lekker.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het heeft dik anderhalf uur geduurd voor het bezorgd werd en toen was de bestelling ook nog niet compleet. De griekse salade was niet erg lekker, veel te veel ui en weinig van de rest. De paradiso broodjes waren in verhouding van wat je normaal krijgt niet echt de moeite waard.... Jullie bieden nog steeds niet een constante kwaliteit...de ene keer is het om je vingers bij op te vreten en de andere keer heb ik meer zin om het weg te gooien.... Dat is erg jammer, want het kan dus echt zeker weten superlekker zijn om bij jullue te eten of bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete spareribs waren heerlijk!!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..... prima pizza s rijk gevuld en goed warm. Groot formaat. Helaas wel een uur te laat bezorgd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, zo groot en dik belegd dat we ze niet eens helemaal op kregen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uur !! moeten wachten op de bestelling en omdat je al betaald hebt heb je geen keuze om te zeggen.. laat maar. Broodje was bruin en droog en het vlees deels verbrand. DIT WAS HET SLECHTSTE OOIT !!!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna 2 u voordat onze bestelling er was!? Voor ons de laatste keer eten van jullie

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur moeten wachten op 2 pizza’s

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weekmenu besteld,superlekker👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren perfect!!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzabodem was niet lekker Was zacht

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft best gesmaakt, alleen... Op de eerste plaats was het vrij laat. Wij hadden de optie zo snel mogelijk aangeklikt, alleen werd het een half uur later bezorgd als het eerste tijdstip wat werd genoemd. Daarnaast vonden wij het eten vrij vet. Vooral de champignons in roomsaus. Het leek erop dat er teveel boter gebruikt was tijdens het bakken van de champignons De antipasti vonden wij er vrij goedkoop uitzien, een paar plakjes salami van de supermarkt. Ook de ananas was een ringetje uit blik. Als het winter is, dan maakt mij dat niet veel uit, maar het is zomer en bovendien zijn vrijwel alle ananassen goed rijp. Ook de ham zag er goedkoop uit. Het leek op rolletjes van de goekoopste plakjes ham in de supermarkt. Het kan zoveel mooier en wat betreft smaak beter. Ook het brood was niet goed doorbakken, het was zelfs rauw aan de binnenkant. Doordat het vrij vet was allemaal, heb ik gisteravond nog best veel maagpijn gehad. Omdat we behoorlijk veel trek hadden en

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zouden om 17.15 worden bezorgd, maar we kregen ze pas rond zes uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is niks mee, maar de bezorging is zeer slecht. Al voor 5 uur besteld met een bezorging om 17.45. Om 18.05 maar eens gebeld waar het bleef. Het was bijna klaar. Met andere woorden het was dus niet klaar op de tijd zoals afgesproken. Na 1 keer zou ik er niet over klagen. Maar helaas gebeurt dit heel vaak. Kwaliteit is goed van het eten maar de bezorging laatste wensen over

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte hebben we best lang moeten wachten totdat de pizza's bezorgd werden.. Maar we werden netjes gebeld om te zeggen, dat door de drukte de pizza's later bezorgd werden. Dikke prima dus! De pizza's waren overigens heerlijk!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Pizza goed warm en lekker pittig. De spareribs waren heerlijk mals en het was een behoorlijke portie. 2x saus erbij en meer dan genoeg aardappelen en salade. Ik kan dit erg aanbevelen. Ook de levering was erg snel.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel variatie, goed bereid en vriendelijk personeel. Aanrader!!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten.... maar de aardappeltjes waren voor mij iets te zout

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 uur moeten wachten voordat het eten bezorgd werd. Dat vonden we wel erg lang. We zouden daar graag van tevoren een melding over krijgen, zodat je weet waar je aan toe bent en dan de keuze kunt maken om niet te bestellen. Het eten was goed, We hadden een mix grill en zalm. Ik vond het verschil in hoeveelheid ook groot. Mijn man kon het niet op en ik had een klein stukje zalm. Het was wel lekker. De aardappelen waren niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bij de bestelling op zondag was in nr.88 , 2 zwaarte haar. dat is niet zo leuk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, ruim belegd..

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima restaurant.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk en was ruim voldoende, pizza’s waren zeer goed belegd! Jammer dat het zo lang duurde, maar het was het wachten zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goede service

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, erg goed. Rijk belegd, lekker knapperige bodem. De bezorging duurt echter lang, voordat je de pizza hebt ben je twee uur verder. We bestellen desondanks wel bij deze pizzeria, want de kwaliteit is zeer goed!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging goede prijs kwaliteit/kwantiteit verhouding. En het belangrijkste: lekker gegeten

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top spareribs, voor een goed prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en niet duur. Bestel op tijd, want het duurt wel even voor ze er zijn maar dan heb je ook wat.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een vleesschotel besteld met 4 soorten vlees. Echter waren ze de spareribs vergeten. Na een belletje werd dit nog nagebracht. Goede service. Eten was lekker !

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier elke week wel wat te eten, verse producten en n goede chef 👌

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling een uur van te voren doorgegeven en nog 15 min te laat. Als je op tijd staat en je hebt bijvoorbeeld pauze is dit heel vervelend. De pizza's waren goed.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren zoals gebruikelijk weer rijk belegd en overheerlijk. Alleen het nadrukkelijk doorgeven om een ingredient weg te laten werd niet gedaan en leverde een minder tevreden eter op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enige minpuntje is, dat ik geen rauwkost bij mijn spare-ribs heb gehad, en ik had het idee dat het portie spare-ribs zonder bot kleiner was dan anders. Maar het eten is altijd top.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Alleen wacht tijd is te lang. Meer dan een uur.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu al een paar keer besteld bij Paradiso als ik visite van mijn kleinkinderen heb . En de keren dat ik dat heb gedaan is het altijd voortreffelijk . En heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld we zouden om 18uur af kunnen halen. Om 18.20 pas klaar. Nadrukkelijk aangegeven geen kaas op de pizza te willen en wederom (was de vorige keer ook zo) kaas op de pizza. Waar drie personen gelijk konden gaan eten en de vierde moest wachten op de pizza die alsnog bezorgd werd. Geen gezellig samen eten dus..... Jammer dat er geen sla bij de shoarma zit (wat ik bij de meeste "shoarmaboeren" wel gewend ben....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Man man man, wat was dat lekker. Ook een paar extraatjes bij de bestelling, en omdat het een beetje veel was en ik het op kwam halen liep er even iemand met me mee naar de auto. Voor herhaling vatbaar!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde een uur en zelf halen half uurtje. Zelf heen gereden en nog meer dan een half uur moeten wachten. Wel lekkere. Broodjes er bij gekregen

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak is prima en alles goed voorzien van verse producten. Het is alleen zo erg jammer dat je zeker een half uur extra moet wachten voordat alles klaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van het lekkere eten. Heerlijke spareribs pittig. Een goed belegde pizza mista en een broodje shoarma. Bestellen regelmatig. Dus wij zijn zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.37 uur besteld, pizza’s om 20.00 bezorgd. De calzone was nog net warm van binnen, de mista was lauw, heel jammer.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren hebben we 2 pizza's laten bezorgen. Eén keer de Carbonara speciaal en een Pollo speciaal. De pizza's waren heerlijk!! En ze werden precies op het aangegeven tijdstip bezorgd. Wij zullen zeker in de toekomst weer iets bij Paradiso bestellen, echt een aanrader.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was heerlijk, Alleen jammer dat ik om 16.30 wilde afhalen, er ook precies zo laat stond, maar ze nog moesten beginnen met bereiden. Had ruim op tijd besteld (tussen 1515 en 1530) en ze waren vanaf 1600 open dusss........ Tiet zat! Vandaar maar 4 van de 5 sterren.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk genoten van jullie eten! Top, altijd goed eten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk en alles naar wens❣️ En nu in Corona tijd óók een veilig gevoel met een bezorger die mondkapje en handschoenen draagt❣️ Mijn complimenten ❣️

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top !

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten spareribs en Pizza laten bezorgen ik werd heel vriendelijk gebeld om de bestelling door te nemen! Ook de bezorger was heel vriendelijk en had extra aandacht voor de strenge regels van de overheid! Maar het eten was ook voortreffelijk onze complimenten aan de KOK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd met gepaste afstand en via een krat op de grond tijdens deze Corona-situatie. Goed geregeld. Spareribs waren zoals altijd heerlijk mals en lekker gemarineerd, en ruime portie.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We houden van jullie spareribs!!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, iets te laat (10 min)

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezellig, knus, heerlijke gerechten en zeer gastvrije eigenaren en personeel! Ook het bezorgen verloopt altijd zeer netjes! En bestellen via de Paradiso app is ook heel erg handig en gebruiksvriendelijk!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uur mogen wachten op het eten. Geven aan dat ze gebeld hebben om dit door te geven, maar geen gemiste oproep. Daarnaast is dit een paar keer eerder voorgevallen. Erg jammer.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken goed, maar nu waren de pizza al redelijk afgekoeld en de magarita die ik had was wat aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en keurig afgeleverd bij de voordeur.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar het duurde wel heel lang voordat het er was... Ik snap dat het druk is op zondag, maar pasta en een broodje shoarma hoeven volgens mij niet ruim anderhalf uur te duren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken op tijd bezorgd en gekregen wat besteld was.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was super. Alleen was het niet super warm. Nu voor de 2e keer besteld, eerste keer was de temperatuur goed.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lever wat er wordt besteld. Had broodje shaorma besleld. Kreeg een bak shaorma, echter geen broodje.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was echt de allerlaatste keer dat we besteld hebben, de aangevraagde bezorg tijd loopt altijd uit. Met deze bestelling was het wel heel extreem. 16:40 online bestelling gedaan (gelijk betaald). Half 6 zou bezorgt worden. Kwart voor 6 telefoontje (da's dan weer pluspunt) dat het wel half uur later kon worden. En ja hoor half 7 stond de bezorger op de stoep bijna 2 uur na de bestelling. Dit was echt de druppel voor ons nooit geen Paradiso weer. Jammer want het eten is echt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker Bezorging binnen de tijd

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een beetje overdadig veel aardappelen. Voor de rest zeer tevreden en een pluspunt dat het lekker warm was.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, de porties zijn trouwens ook groot! Was snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker, goed en op tijd!!!!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. Alleen zo ontzettend jammer dat je er zo lang op moet wachten. Als aangegeven wordt dat je eten om 18.50 uur klaarstaat, als je om 18.30 uur besteld, verwacht je dat ook en niet dat je dan nog tot 19.15 uur moet wachten op je eten

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 1,5 uur wachten op de bestelling , helaas lauw eten. JAMMER!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch 👍

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was voltreffelijk

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurt te lang

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om plm 15. 00 uur via pc besteld. Ingevuld bezorging om 18.00u. 15.15 uur mail dat bestelling is ontvangen. Om 18.15 u. Bezorgd

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was heerlijk

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd superlekker , alleen jammer dat de beschrijving niet gelezen wordt. Elke x zet ik er bij pizza snijden 🙄 En gister sausjes niet geleverd

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange wachttijd bij bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, op tijd we bestellen hier altijd!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer wij pizza's bestellen zijn ze goed bereid en op tijd bezorgd. Nu weer eens shoarma besteld en bijna 2 uur moeten wachten. Beide gerechten is weinig van gegeten omdat het vlees zo vreselijk droog was. Zeer slecht gekruid en van waardeloze kwaliteit. Dit is geen uitzondering want in het verleden is dit veel vaker gebeurt. Wij bestellen dan ook nooit bij jullie weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de bezorging was goed geregeld

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was taai....helaas niét erg warm,rouwkost erg grof aardappels onderin soppig vet van de gerechten bovenop er zat voldoende in maar beter apart verpakken Groente weggegooit aardappelshyven ook Hopend dat jul.dit veranderen smaak vlees oke,vr,gr,Anja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was 30 minutes late and the food was not as hot as it could have been. I have found that keeping to delivery times is a regular failure.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en een leuke zweer en snel en vriendelijke bezorging

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel, lekker warm Zoals gewoonlijk dus😋😋😋

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur op bestelling gewacht, schotel met 4 soorten vlees besteld, de kleine met 3 gekregen. Kwaliteit van wat we kregen was wel weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is het allemaal net niet....voor ons gevoel word het met te weinig aandacht klaargemaakt. En mijn donor leek wel verdacht veel op de shoarma van mijn man......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Paradiso en het is altijd volledig naar wens. Onze favorieten zijn de Griekse salade en zoete spareribs. Ook de bijgeleverde aardappelschijfjes zijn top. De porties zijn lekker ruim en wij -of in ieder geval één van ons- eten er vaak twee dagen van.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, wacht tijd erg lang. Vandaar de bezorging 2 sterren minder gegeven.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en netjes op tijd.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik werd zelfs netjes gebeld omdat er iets fout gegaan was, om te vragen of het wel klopte wat ik besteld had en dat werd gecorrigeerd... Ik heb heerlijk gegeten Bezorgster was ook erg vriendelijk

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelschijfjes vergeten!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, was later dan afgesproken maar daar is keurig netjes over gebeld deze x. Heerlijk stokbroodje kruidenboter gekregen voor het te laat bezorgen, dikke prima dus

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer was eten weer te laat ( 45 minuten) bovendien zat er geen pitta broodje bij maar een halve pizzadeegstuk. Eten was verder wel redelijk.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat moet ik zeggen... alles perfect naar wens. Aardige mensen! Lekker eten en royale porties!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekka eetunn

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is uitstekend, de bestelling was alleen een half uur later dan ik gevraagt had. Mijn mob nr en email adres waren bekend dus ik had op zijn minst verwacht dat daar even contact over op was genomen, dit heb ik ook aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel en heeeeel lekker bedankt

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk, en rijkelijk belegd. Het personeel en de kok's zijn super vriendelijk. Het is altijd weer een feestje om hier heen te gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten !

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook mijn gasten waren vol lof en zij eten regelmatig buitenshuis.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

ondanks dat 1 van de 2 pizza bodems te zwart was, hebben we nog nooit zulke goed gevulde en heerlijke pizza,s gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan besteld, maar eten verder prima.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke royaal belegde pizza's en precies op de gevraagde tijd bezorgd Nu nog die overheerlijke uiensaus op de keuzelijst en dan ben ik dolgelukkig ?

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer dat ik kapsalon shoarma krijg terwijl ik duidelijk aangeef bij opmerking dat het doner moet zijn. Graag aandacht voor de opmerkingen... Ik bestel hier 2 keer per week eten is super lekker, mits je de juiste bestelling krijgt!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister besteld. Een kapsalon shoarma... de shoarma was hartstikke droog, met groente --> een kinderhandje sla 1 komkommer plakje en het kontje van de tomaat. En een calzone shoarma waar geen smaak aan zat. Maar wel zoveel kruiden dat maar blijft drinken en dus vanzelf vol raakt. De bezorging zou om 17.45 zijn en zoals we gewend zijn van paradisio was dit weer te laat. 18.10 stond de bezorger voor de deur.. Vriendelijke bezorger, dat is voor vandaag dan ook het enige compliment. Voor ons geen paradiso weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

?

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten alleen is de wachtijd nu al enkele keren meer dan 1,5u en dat is jammer. Voor de rest goed bezig!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza en kindermeisje met kip heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, zoals altijd ?

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten ?

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gewoonlijk weer super

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren een nachtje bij Van der Valk Zuidbroek. Je kunt heerlijk eten in het hotel maar we hadden zin in een kapsalon. Deze hebben we besteld bij Paradiso. Voor de deur afgeleverd en het smaakte héérlijk. Dikke tien voor Paradiso!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

K had zelf verkeerd besteld en tijd laten bezorgen maar de pizza was goed en juiste tijd bezorgd..t is mijn mnd niet hoor..t was toppie.niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden op tijd besteld omdat we dachten het druk zou zijn op zaterdagavond, maar binnen een half uur hadden we onze bestelling al en de pizza's waren heerlijk! Dikke 10 voor jullie!!!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en snelle en heel vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke pizza! Hele krokante luchtige korst. Pizzabodem was gelukkig niet vochtig! Een echte aanrader.. Niet te vergeten, de smaak was echt heerlijk!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel erg land voordat het bezorgd werd. De bezorging was goed alleen de tijd van bereiden was wel wat lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer eens prima verzorgd en meer dan genoeg. Bestelling snel geleverd.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma mix was wat aan de zuinige kant. Ben er niet zat van geworden. En de piza was de bodem aardig aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima pizza. Alleen deze keer is de kok geloof ik uitgeschoten met de pepers. Ik had de peperoni besteld. Meestal is die pittig maar nooit scherp. Deze keer proefde ik niet eens meer wat ik aan het eten was zo scherp. Verder dik tevreden

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het was alleen jammer dat we de verkeerde saus kregen

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie was de bezorging een half uur te vroeg, wat ons niet goed uitkwam. De bezorger nam de bestelling weer mee en kwam keurig op het aangevraagde tijdstip met heerlijk hete pizza's! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte compleet anders dan anders....er zaten veel te veel kruiden op het vlees, de aardappeltjes waren veel te hard gebakken en zelfs de griekse salade die ik de vorige keer zo lekker vond smaakte nu een stuk minder. Ik denk dat continiuiteit vd smaak en kwaliteit belangrijk is. In het begin vonden we veel lekker en inmiddels bestellen we steeds minder en dat is toch zonde!

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaak van de pizza was goed Bodem van de pizza’s konden alleen wel wat dikker.. Als we een punt hadden afgesneden viel al het beleg van de pizza af als je m op wou pakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Maar wat jammer was dat we geen shoarmaschotel hebben gekregen. Maar een shoarmaschotel met ananas. Vind ik lekker maar mijn man en zoon niet. Gelukkig hadden we de kapsalon erbij.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld netjes en lekker Vriendelijk

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst niet lekker gegeten...we hadden zoals gewoonlijk de spareribs omdat iedereen van het gezin hier dol op is.Helaas dit x niet eens opgegeten omdat ze zwart verbrand waren echt niet normaal. We zouden het om half zeven ophalen maar was klaar 18.50....geen probleem kan gebeuren maar ben bang dat ze gewoon 20 min te lang op de gril gelegen te hebben. Hopelijk volgende x weer net zo lekker als vanouds!!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service, eten was ook super! Dit gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs waren heel aangebrand de aardappelschrijfjes waren alleen nog maar lekker maar wel zonder van het geld.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige bestelling dikke prima. Gisteren zwaar teleurstellend. Zat een stuk aluminiumfolie in mijn pizza. Gebeld naar Paradiso, werd naar mijn mening laconiek over gedaan. Sorry sorry druk druk, volgende keer maak ik het goed. Nee zo ga je niet met klanten om. Voor mij geen Paradiso meer

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was vies en zaten te grote en barde stukken in en de spare ribs was wel okee maar heel veel aangebrand zs xijn eerst lekkerder geweest

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wel beter gegeten bij Paradiso.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet bezorgd want op maandag zijn ze blijkbaar gesloten.

, 18-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

verkeerde pizza bezorgt snel dat wel en smaak ook goed

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zalig. Heerlijke champignonssaus. Levertijd prima. Temperatuur van eten was perfect, goed warm. Wij zullen door deze ervaring vast en zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en goed op tijd geleverd

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

2 heerlijke pizza s.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig en het valt ons op dat het niet altijd even constant is kwa bereiding. Maar het personeel is altijd vriendelijk en als er iets verkeerd is bezorgd lossen ze het snel en goed op.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza met tonijn was echt fantastisch! Ook de kapsalon was lekker. Helaas duurde het bezorgen ruim een uur terwijl we in hetzelfde dorp zitten maar dat kan vanwege drukte na gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , heerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Kip Lamachun besteld maar viel tegen. Lamachun was aan de randen te hard gebakken en de vulling van de lamachun was niet lekker van smaak. Pluspunt was wel de ruime hoeveelheid kip deze was wel goed van smaak en ruim voldoende aanwezig.Tevens vond ik de gebakken aardappelen te zout. Dus even over nadenken of ik hetzelfde gerecht wel zou weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het vervelend dat de opmerkingen bij de bestelling niet gelezen wordt. Ik heb duidelijk omschreven wat ik niet in de schoarma schotel wilde. Zie hier onder de opmerking! Opmerkingen: Schoarma Schotel speciaal zonder paprika. Geleverd is : 1× Shoarma schotel speciaal (+Knoflooksaus) € 11.50. In deze schotel was duidelijk paprika verwerkt, vind dit heel teleurstellend.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de shoarma behoorlijk hard gebakken van de 3 porties wat er besteld was waren 2 porties te hard gebakken en ik vond de wachttijd in principe te lang heb om kwart over zes besteld gezegd dat het om zeven uur bezorgd moest worden en het eten was er om kwart voor acht moet er wel bij zeggen dat ze ons om vijf over zeven gebeld hebben dat het iets later werd wat ik overigens wel heel netjes vond

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze x waren de pizza's niet super. De smaak was wel goed, maar hij was niet super warm meer. Sommige stukken waren zelfs koud. We hebben via internet besteld en moesten 1.5 uur wachten voor dat we hem thuisbezorgd kregen. Na gebeld te hebben waar de pizza bleef, werd er gezegd dat ie er ieder moment kon zijn. Toen duurde het nog 15a 20 minuten voordat de bezorger er was. Hopelijk gaat het de volgende x beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor mij de eerste keer . Eten laten bezorgen. Het eten was helemaal top. Ga er zeker vaker bestellen.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's Vriendelijke mensen, snelle bezorging.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden over de service en kwaliteit van het eten. De bezorging was correct en vriendelijk. We bestellen zeker vaker.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voiral veel en lekker

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd. Wat mij betreft kan aan de pizza's wat meer aandacht worden besteed, ze zijn lekker maar ik heb ze echt veel en veel lekkerder gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelkelijk te bestellen en een vriendelijke bezorger! Tussen bestelling en aflevering zat ongeveer 25 minuten.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal prima

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt heerlijk..bij zelf ophalen geen probleem. Heb meerdere keren wat laten bezorgen en dan was de bestelling niet compleet of pas na 2 uur bezorgd.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Kapsalon!

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was precies op het afgesproken tijdstip. de pizza's waren heerlijk knapperige korst en rijk gevuld. De spareribs waren verrukkelijk. Het vlees viel bijna van de botjes af zo mals. De Donner speciaal met paprika, ui en champignons ook erg goed. Een aanrader!!

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg verkeerde bestelling. Shoarmaschotel zonder kaas en ananas.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een leuke bezorgster !

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/ kwaliteit verhouding en keurig op tijd gekregen!

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond bestelde ik een pizza en een shoarma schotel. Na een uur kwam de bezorger met het eten. En tot mijn teleurstelling kreeg ik een afgekoelde pizza terwijl de shoarma schotel nog enorm warm was. Prima dat de bezorging lang duurde, maar zorg dan dat die twee dingen tegelijk klaar zijn. Zodat de helft niet afkoelt. Het viel erg tegen, was de pizza warm geweest had het een hoop gescheeld

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Smaakt altijd heerlijk. Deze keer was het ook weer uitstekend.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd! De pizza is goed, maar ik denk dat er wat meer aandacht aan besteed kan worden, iets verfijnen, dan is ie heerlijk

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was prima op tijd en smaakte prima.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks per ongeluk een verkeerde bestelling doorgegeven, kwam er toch een hele goede oplossing. Klasse!!!

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zoet en scherp zijn heerlijk, pizza's ook...aanrader!! Bezorging was vandaag half uurtje later maar normaal gesproken altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd!!!

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed in de kapsalon zat wel veel verbrande stukjes maar voor de rest dmaakte het ook goed en de spare oet die waren weer zoals altijd lekker maar was vol bij 1 halfe spare ribs

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur wachten is wel wat lang

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange bezorg tijd

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nu voor de derde keer online bestelt en weer binnen drie kwartier ons eten. Super lekker en super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de bezorger an sich was niets mis, maar de wachttijd op de bestelling was lang. 1uur en 20 minuten.......De pizza's waren wel heel erg lekker.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect met de eerste online bestelling. Voor herhaling vatbaar??

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super makkelijk bestellen via de site en een snelle bezorging

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs, snelle service heerlijk eten. ga er zeker vaker bestellen.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zonder eindigen kennisgeving onze bestelling na 2 uur ontvangen.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben onze bestelling zelf opgehaald dit gaf onze voorkeur Het eten was zoals altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals gewoonlijk. Dankjewel Saber, Yosry en de rest van het personeel van Paradiso

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze pizza was weer voortreffelijk?

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en binnen een half uurtje bezorgd! Prijs/kwaliteit verhouding prima !

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke geroosterde spareribs...aanrader..shoarma ook??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bestelling geplaatst met leertijd 16:45uur . Dit met even reden. Wordt het eten pas om 17:15uur geleverd. Beetje jammer. Verder was het weer lekker!..

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen het altijd zelf op Het eten is altijd super lekker Met recht ons favoriete restaurant En hoe leuk in eigen dorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon 3 keuzes (shoarma - kip- donner) helaas kon ik keuze niet aangeven op de site wel welke van de 3 sauzen. heb mijn keuze wel onder in bestellen apart gemeld en is ook ontvangen. (maar als je 2 of 3 portie's > 1x donner-1x shoarma

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas pizza was niet echt warm meer.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en netjes op tijd geleverd. En het was weer lekker zoals tijd...

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde erg lang...Ze belden wel netjes dat het langer zou duren...en ter compensatie zat er een lekkere Turkse pide bij.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Bestellen via app werkt prima echter wachttijd kan echt niet. 1,5 uur voor 2 pizza's Verbeterpunt

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel, snel, zoals het ook kan! Bedankt :)

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten goed, alleen het wachten was bijna 1.5 uur, zsm aangegeven.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste alleen de knoflook saus bij de twee spareribs bestellingen, jammer. Maar voor de rest uitstekend, heerlijk gegeten :)

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zich was prima, maar ruim 5 kwartier op je eten moeten wachten vinden wij persoonlijk te lang.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur moeten wachten...

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd. Er stond bij als je online besteld dat je dan gratis een blikje drinken zou krijgen deze hebben wij niet mogen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online besteld en betaald. Bestelling snel geleverd. Was weer lekker.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles uitstekend

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super. Helaas lang moeten wachten

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was supersnel. Eten ruim voldoende en goed bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling zou het handig zijn dat je een opmerking kunt plaatsen. Om hier aan te geven dat je bijvoorbeeld geen paprika op je pizza wil of dat je bij een gerecht geen salade wil etc.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was opzich prima. Spare ribs waren wat verbrand en ik had 5 sausjes besteld en maar 2 gekregen. Normaal zijn de spare ribs super hoor!!! Het eten is altijd top!! Wat betreft de sausjes dit komt helaas wel vaker voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, grote porties, prima warm. De bezorger was wat later dan we hadden verwacht.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 keer on line bestelt. de 1ste keer niet de exta knoflook gekregen (ook niet betaalt) de 2de keer waren er bij de schotel geen aardappels geen saus en geen pitta broodje. alleen een bakje vlees met een bakje groente. als men dus on-line bestelt ....check je eten of alles er bij is en betaal dus nooit vooraf.

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima. Pizza smaakt lekker maar iets minder beleg maakt de pizza denk ik nog beter. Dreef behoorlijk wat vet op van de salami

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aardappeltjes waren voor mij iets te gekruid, maar verder was het heerlijk. portie grootte was ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren prima op tijd en smaakten goed.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb gister niet de pizza gekregen die ik besteld heb, ik kreeg iets met spinazie. Ik hoop dat her een incident was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen via de app is eenvoudig. wat ik heb gemist is dat je geen ingrediënten kunt toevoegen of er juist af wil halen op een pizza. Maar dat kan ik ook over het hoofd hebben gezien. Mijn bestelling was niet doorgekomen omdat de computer moest updaten, werd ter plaatste zeer snel geholpen en konden we alsnog op tijd genieten van de pizza. Maar het vertrouwen om via de app te bestellen is er nog niet bij mij. Bellen weet je het zeker dat je bestelling is aangekomen. het eten is altijd prima.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt waar heerlijk!! Kwaliteit was zeer goed!! Erg tevreden, voor het eerst bij jullie besteld maar aan we zeker vaker doen. De bezorging heeft echter wel even geduurd maar het was het zeker waard! Misschien een tip om een melding te sturen met verwachte aankomsttijd o.i.d.

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongepast gedrag, misplaatste humor

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest 70 min wachten op me eten. Dat kan beter.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een pikante pizza moet pikant zijn. dat is die niet, voor de tweede keer. ook graag bij de pikante pizza met tonijn.