Reviews from Paradiso Zuidbroek

Recent reviews

4.0
Natascha
Yesterday
Ten Cate
4 September 2022

We hebben ruim een uur moeten wachten op onze bestelling, ik begrijp dat het erg druk was. Tip: meld dit in de mail zodat de mensen het eventueel op kunnen halen

Jolanda
3 September 2022

Snelle bezorging. Alleen was de salami pizza koud. En had een pita broodheer kaas plus groente besteld maar kreeg een pita met alleen kaas.

Bea
24 August 2022

Zoals altijd prima gegeten

Venema
14 August 2022

Zoals altijd goed en heerlijk eten

Jlz
14 August 2022

Was Lekker en op tijd bezorgd.

.
14 August 2022

Eten was lauw nadat het een half uur telaat werd gebracht en de drankjes waren ook niet koel

Sylvia
13 August 2022

De Spareribs waren heerlijk, de Gorgonzolasaus was heerlijk, de aardappelschijfjes slap Gebeld dat ze de knoflooksaus en de uiensaus waren vergeten, zou alsnog bezorgd worden... Bijna 24 uur later saus nog altijd niet ontvangen en heb niet wéér gebeld gisteravond want eten was inmiddels al op Beetje jammer, want het is zo veel duurder geworden dat je toch wel kwaliteit mag verwachten voor die prijs Hopelijk volgende keer alles weer ouderwets uitstekend!!

J
11 August 2022

Er zat vrij veel vet in de shoarma. De smaak was goed en de porties groot

Jentine en Roy
9 August 2022

Lekker gegeten🙏❤️

Marieke
6 August 2022

Ik had drie salami pizza’s, een broodje Doner met extra vlees en een DonnSignore pizza besteld. De derde salami pizza was niet klaar en de andere pizza’s werden daarom even op de oven gezet om warm te blijven. Gevolg, zwarte pizza.. daarbij was de kwaliteit slecht en bij mijn broodje Doner wel extra vlees maar een klein broodje en droog. Sorry wij bestellen niet meer bij Paradiso.

Melanie
6 August 2022

Eten was weer heerlijk!

san
31 July 2022

super goed eten!

Sylvia
26 July 2022

Alles was als vanouds erg lekker, ruim voldoende, op de goede temperatuur Kortom, hebben er van genoten! Vriendelijke bezorgservice (wél half uur later dan afgesproken)

NS
24 July 2022

Perfect!

Beukema
22 July 2022

Doordat de pizzabezorger meer dan een half uur te laat was, neem ik aan de pizza's niet meer "warm" waren

Martin Thomassen
13 July 2022
Roel en Saar
8 July 2022

Super goed eten, snelle bezorging

Janny
2 July 2022

Het was zoals altijd uitstekend. Toppers!

Esselina Hamminga
30 June 2022

Door drukte moesten we wel heel lang wachten op ons eten om 17.20 uur besteld en na 19.00 uur werd het bezorgd. Het eten was wel erg lekker dus dat maakte het weer wat goed

Annemiek
30 June 2022

Door omstandigheden later bezorgd. Voordeel dat de kinderen honger hadden en goed en lekker hebben gegeten.

Barry Ensing
30 June 2022

Moest aan de deur nog 3 euro extra betalen voor half ui en halve paprika. Moet vast ook uit Oekraine komen🙁. Plus nog 0,25 voor iDeal Zo werd een simpele pizza duurder dan een pizza van de lijst met meer ingrediënten. Durf te vragen

Pasta carbonara
29 June 2022

2,5 uur na de bestelling kwam eindelijk de bestelling van wel 1 bakje pasta carbonara! Kwaliteit was matig. Ook geen drankje of iets gekregen voor de ontzettend late bezorging. Doen meeste restaurants wel dus is iets om te implementeren

T.
27 June 2022

Lekker hoor! Goed gedaan team Paradiso.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samantha
26 June 2022

Altijd heerlijk eten

👍🏻
25 June 2022
Henk
15 June 2022

Heerlijke pizza, keep up the good work

Ina ten Hive
12 June 2022

Zoals altijd prima eten en meer als voldoende.

Bult
12 June 2022
Stefan
12 June 2022
Ina
9 June 2022

Pizza was prima, varkenshaas met champignonsaus was droog en taai en lauw. Niet voor herhaling vatbaar.

Monique
25 May 2022

Heerlijke pizza!!

Leroy
24 May 2022

Was weer super lekker en ook goed gevuld Toppie

Bea
20 May 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd

Jan strobos
10 May 2022

Kwaliteit eten prima,bestelling ondanks moederdag redelijk op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia Zwaneveld
6 May 2022

Heerlijk gegeten en snelle levering

Jlz
29 April 2022

Bestelling lekker en op tijd bezorgd.

Jo
28 April 2022

Topdrukte op Koningsdag. Hierdoor duurde het langer dan normaal. Dit was niet te merken aan de kwaliteit. Goed vlees en heerlijk gegeten!

Janny
26 April 2022

Altijd prima! En komt het iets later dan verwacht,krijgen we netjes een telefoontje.

Coos Grevelink
24 April 2022

Voor het eerst ietsje later dan gepland, maar dat kan een keer gebeuren. Verder weer dik voor elkaar! :)

Patrik
22 April 2022

Eten was goed en lekker, bezorging duurde wel heel lang.

Agatha
18 April 2022

Heerlijk!

Renske
17 April 2022

Goede pizza. Heerlijke verse groenten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy
17 April 2022

Het eten was heerlijk. Volgende keer wel iets minder kruiden op de aardappels.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
4 April 2022
K. de Vries
4 April 2022
M
4 April 2022

Na 2 uur wachten kregen we dan eindelijk onze bestelling bezorgd… de gebakken aardappeltjes was de bus paprika poeder overheen gevallen, smaakte nergens naar. Bovendien waren de aardappeltjes al koud bij bezorging. Bezorgster bood wel meteen excuses aan dat het zo lang had geduurd. Al met al geen succes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leen Pruis
29 March 2022

Het eten zou om 18:15 bezorgd worden het is 18:45 bezorgd!

j haken
14 March 2022
Daniëlle
11 March 2022
Arnold
4 March 2022

Heb vandaag het weekend gehad. Varkenshaas saté. Heerlijk. Was dit alleen deze week of komt het ook op jullie menu? Het was voor herhaling vatbaar.

Jeroen
3 March 2022

Eten was weer heerlijk

Petra
2 March 2022

Heerlijk eten. Aanrader.

R
2 March 2022

Was 1 t bone steak vergeten. Hadden er 4 inplaats van 5 wat op de website staat. Maar voor de rest uitstekend

Jeroen
25 February 2022

Altijd lekker eten!

De vries
20 February 2022
Hoving
20 February 2022
Coos Grevelink
19 February 2022

Zoals gewoonlijk was het weer dik voor elkaar. Prima pizza's dit keer en spot on bezorging. Misschien scheelt het dat we ook aan de Heiligelaan wonen, maar hoe dan ook, tevreden als altijd!! :)

Chris Boerema
18 February 2022

Broodje was echt doorbakken nét als de aardappels. Het vlees was lekker. Jammer, want de kwaliteit is doorgaans goed.

Eric
15 February 2022

Het smaakte geweldig!

otterspoor
11 February 2022

Half uur eerder gebracht. Lekker warm en mooie stukken rib. Heerlijk gegeten.

Daniëlle
9 February 2022

Heel lekker en supersnel bezorgd

Eric
7 February 2022

Het smaakte weer geweldig! Groetjes Eric

Karin
6 February 2022

Het eten was goed! en lekker. Alleen de pizza was niet meer warm. De rest was echt nog goed heet.

Dina
6 February 2022

Ik had om 17 uur een bestelling geplaatst voor 19 uur. We belden om 19.20 uur en ons werd verteld dat het druk was en dat het net klaar was. Daarna nog tot 20 uur moeten wachten totdat het bij ons bezorgd werd. Niet oké. Het eten was wel lekker en warm.

Kuipers
5 February 2022

Te lang moeten wachten op onze bestelling! Meer dan 90 minuten. Bij drukte misschien de bezorging achterwege laten!

M.U. Pathuis
28 January 2022

Altijd heerlijk!

Jos-Hiemstra
25 January 2022

Had gevraagd of de broodjes warm konden. Helaas weer kou. Jammer

Karin
24 January 2022

Aardappeltjes waren koud,1 verkeerd product en 2 uur gewacht. Heb al contact gehad. Bestellen wel weer hoor

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manuela Nieuwenhuis
7 January 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Coos Grevelink
6 January 2022

Het was weer dik voor elkaar! Eten als vanouds lekker, bezorging tot op de minuut nauwkeurig!!

Eric
29 December 2021

Het smaakte lekker!

Coos Grevelink
27 December 2021

Als altijd prima, ook de bezorging! Zelfs op een ongetwijfeld zeer drukke Tweede kerstdag bezorgd op vrijwel de afgesproken tijd! Het scheelde nog geen 10 minuten!! Dat vind ik echt keurig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debby
21 December 2021

Heerlijke spareribs

Coos Grevelink
13 December 2021
sandra
13 December 2021

super goed eten....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jonny Stol
13 December 2021

Het eten was goed, en de hoeveelheid zeker genoeg

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christian
12 December 2021

Goed eten

Ina Staal
10 December 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, toen bleek dat ze de geplande bezorgtijd niet gingen halen, werden we netjes gebeld.

Bea
8 December 2021

Heerlijk gegeten

Groenhout
6 December 2021

Pizza's waren top en lekker...ivm feestdag wat extra's erbij😋 ivm de drukte iets later als gepland...volgende x zeker weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees Kruijer
6 December 2021

De pizza's waren lekker. Helaas was de vis pizza kennelijk scheef gehouden waardoor de vulling aan een kant en deels naast de pizza terecht was gekomen. De smaak was goed, ook van de extra stokbrood met kruidenboter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rietje
5 December 2021

Weer heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel en snelle bezorging. Leuk extraatje: gratis stokbrood met kruidenboter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Blaauw
2 December 2021

Prima. Precies op tijd. En dat tijdstip was eigenlijk heel belangrijk omdat er hele jonge kinderen bij de eters zaten. En ouders dan van het werk kwamen. Complimenten ook aan de kok. Heerlijke pizza's.

Henk
29 November 2021
Eric
29 November 2021

De sparribs waren lekker, ik had wel wat meer op gekund

Jeanette Douma
28 November 2021

Goed gevulde, smaakvolle pizza's, goed op temperatuur. Prima bodem en ook de buitenranden zeer goed te eten.

B.B
24 November 2021

👌🏼

Jlz
20 November 2021

Nvt

Sylvia
19 November 2021

Alles was heerlijk, goed op temperatuur, goeie grote porties en redelijk op tijd bezorgd

Eric
15 November 2021

De sparribs waren lekker, en de aardappelen en de salade ook!

Joyce
14 November 2021

1,5 op bestelling gewacht, 3 kwartier langer dan de indicatie aangaf. De pittige spareribs waren niet pittig. Kwaliteit is wel goed.

Akkerman
7 November 2021

Goed geregeld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Coos Grevelink
5 November 2021
Eric
31 October 2021

Eten was lauw en broodje was niet aanwezig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hellen
30 October 2021

Spare rib was lekker, aardappels iets te zout. Bezorging erg snel

Jaap-jan
29 October 2021
Jos habing
19 October 2021

Was weer heerlijk!!! Zeker waard voor wat je ervoor betaald!! Ik zeg…, zo doorgaan! Mvgr jos

Eric
11 October 2021

Gelukkig is de hoeveelheid vlees ook omhoog gegaan met de prijsstijging het smaakte weer lekker ! Groetjes Eric

Ina
11 October 2021

Pizza’s waren koud toen ze geleverd werden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin Thomassen
9 October 2021

Lekkerste eten uit de regio

Samantha
4 October 2021

Zoals altijd heerlijk eten.

Kevin
3 October 2021

In tegenstelling tot de vorige keer, proactief netjes gebeld dat het iets later zou komen, en daarna geheel volgens verwachting bezorgd.

Sylvia
30 September 2021

Weer ouderwetse porties en ouderwetse smaak/kwaliteit... Heeeeeeerlijk! Hele vriendelijke bezorgster Nu nog beetje op tijd leveren en dan is het helemaal perfect ❣️❣️❣️

Diana Gorter
29 September 2021

Vanavond lekker makkelijk dus bestelt en laten bezorgen. Het eten was lekker en de bezorging was prima op tijd.

Wilma Groen
27 September 2021

We hadden 18.00 uur het eten besteld en kwam pas om 19.30 uur. Daarbij was het vlees lauw en de aardappelen bijna koud. Dus viel erg tegen

Kevin
24 September 2021

30 min te laat bezorgd

Jose
18 September 2021

Mag wat sneller bezorgd worden. Eten zoals altijd prima 👍

J-F Bloem
4 September 2021

Het eten was prima maar wel 1,15 uur op moeten wachten

Spruyt
22 August 2021

De pizza's waren niet heel warm meer. Het kon er net mee door. De smaak was prima ;)

Coos Grevelink
21 August 2021

Mooi op tijd bezorgd, prima kwaliteit. Zoals eigenlijk altijd!

Magil
21 August 2021

Top en genoeg want het wordt met zorg gemaakt, hoeveelheid is ook zeker voldoende en een goeie smaak. Ook de bezorging is snel, eten binnen 25 min thuis. Aanrader hier kan je goed een bestelling plaatsen

Heleen
16 August 2021

Bijna anderhalf uur moeten wachten. Maar wel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carla
15 August 2021

Heerlijke pizza. Online bestek en afgehaald. Prima service.

Elly
15 August 2021

Het heeft bijna een uur geduurd voordat de pizza bezorgd werd. Pizza zelf niet bijzonder, geen smaak. Voor ons geen Paradiso weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Blom
15 August 2021

Relatief snel bezorgd. Eten was lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie van den Brink
14 August 2021

Wij zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het eten bij Paradiso. Lekker vlees met de smaak van de grill en heerlijke pizza's! Wegens drukte met werk en gezin, bestellen wij hier regelmatig. Soms is het wel lastig op bepaalde dagen en tijden, maar goed, waar heb je dat niet? Hier houden wij dan ook wel rekening mee. Daardoor hebben komt het altijd wel goed!

Martire
11 August 2021

Lekkere pizza gegeten .

Tuuk
8 August 2021
otterspoor
8 August 2021

goed van temperatuur, smakelijk en mooi op tijd

Sylvia
4 August 2021

Gelukkig weer ouderwets lekker zoals voorheen en alleen maar een kwartiertje te laat... Hopelijk blijft dat zo👏

A
4 August 2021

Besteld om 19.00, na 5 kwartier geïnformeerd hoe het er voor stond met de bestelling. Heel toevallig was het toen net klaar. Uiteindelijk pas om 20.30 aan tafel. Beetje jammer

Jos Habing
31 July 2021

Geen…. Het was heerlijk!!

Corrie
25 July 2021

Extra betAald voor deextra s maar de ui zat er niet bij. Op de pizza s waar ham op zat waren dit erg dikke plakken wat niet lekker is. De pizza zelf was biet krokant zoals anders meer zachter als brood. Jammer vorige keer waren ze lekker

Jolanda
22 July 2021
Naomi
18 July 2021

Snel en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Poortinga
12 July 2021

Na anderhalf uur was de bestelling er nog niet. Ik heb gebeld en er werd gezegd dat het nog 5 tot 10 minuutjes zou duren. Na 25 minuten was de bestelling er nog niet. Mijn vriend belde en werd gewoon afgekapt. We hebben dit een paar keer eerder gehad en ook toen werd gezegd dat de bestelling onderweg was. Dit duurde vervolgens ook weer een halfuur. Dus men is ook nog niet eens eerlijk. Heel erg jammer want het eten is altijd heerlijk. Er kon zelfs geen excuus van af. We zijn de moeilijkste niet, maar dat mijn vriend zo werd afgekapt aan de telefoon is voor ons toch wel de druppel. We bestellen niet meer bij Paradiso.

Reaction from Paradiso

Beste fam. Poortinga, Wij vinden het erg jammer dat uw ervaring met ons niet is gegaan zoals u graag had gehoopt. Helaas komt het wel eens voor dat er door de drukte, te lange bezorgtijden zijn. We betreuren dit heel erg en doen ons best om zo op tijd alle bestellingen te bezorgen. Graag willen we dit met u goedmaken. Als u contact met ons opneemt, komen we er samen uit. Met vriendelijke groet, Team Paradiso

Samantha
11 July 2021

Weer heerlijk gegeten

Jolanda
10 July 2021
Christian
27 June 2021

Het eten was net als andere keren goed maar kwam bijna een uur later dan de opgegeven tijd

Carla
25 June 2021
Bea
25 June 2021

Heerlijk gegeten

G Buist
24 June 2021
J
22 June 2021

Sneller bezorgen. Duurt een uur om 3 pizza’s op een dinsdagavond te bezorgen. En dit is geen uitzondering

Diana
17 June 2021

Het was weer heerlijk

Lageman
14 June 2021

Pizza was erg lekker. Maar bij een carbonaten speciaal krijg betaal je extra voor uien en rosbief dat is prima. Maar als er dan maar bij beide pizza’s 1 klein plakje rosbief ligt vind ik dat niet netjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hunter
13 June 2021

Was weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hoving
12 June 2021

Bezorging en aanname bestelling wederom zeer slecht , weer 2 uur gewacht op 2 pizzas. Dan smoes geen bezorgers , nu weer t zelfde en t bonnetje kwijt. Schaamachtig!!!

Bernhard
6 June 2021

Het eten was perfect De bediening was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Enige minpunt was de wachttijd , die was in dit geval een kwartier na het gereserveerde tijdstip.

Ridenberg
5 June 2021

Eten is altijd heerlijk maar ik vind ander half uur wachten op je eten echt te lang

Bz
5 June 2021

19.15 zou het bezorgt worden. Word er gebeld dat het een klein beetje later word gebracht en voor t ongemak zouden we gratis drinken krijgen, word vervolgens om 19.45 gebracht. Geen drinken

Thijs
29 May 2021

Het was weer hartstikke lekker! En vlot bezorgd.

Naomi
29 May 2021

Heerlijk gegeten.

HBL
23 May 2021

Ook deze keer weer super kwaliteit en de porties zijn meer dan genoeg.

Sylvia
23 May 2021

Voor de zoveelste keer onwijs lang op het eten moeten wachten Shoarma en de sausjes waren heerlijk Rijst was echt niet lekker, aardappeltjes helemaal slap, groenten veeeeel te gaar Voor het lange wachten 1 blikje cola voor met z'n tweeën gekregen nadat mijn man had aangegeven dat we zeer ontevreden waren omdat het al "gewoon" begint te worden dat we zo lang moeten wachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gooske
12 May 2021

Goede kwaliteit, snelle en vriendelijke bezorger.

Lenting
10 May 2021

Het was fantastisch. En mooiiïiii op tijd bezorgd . We hebben heerlijk gegeten. Dankjewel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corrie
9 May 2021

Pizzas waren prima, maar de aardappelschijfjes waren veel teveel gekruid voor een kinder portie

Gees Roelfsema
5 May 2021

De pizza's smaakten heerlijk. We hebben genoten. Vooral de Pizza Carpacciata is een aanrader!

Diana
5 May 2021

Heerlijk eten

Erik
2 May 2021
Miranda
30 April 2021

Altijd goede en lekkere pizza's. Fijne service en bestel hier graag. Eigenlijk nooit problemen gehad met bestellingen en als er iets was werd het altijd direct opgelost.

J Kuiper
30 April 2021
Jeanet
29 April 2021

Zowel het eten als bezorgen was weer dik voor elkaar!!

Marianne
28 April 2021

Eten was heerlijk, niks op aan te merken. Wel een erg lange wachttijd. We hebben 2 uur moeten wachten voordat er bezorgd werd (terwijl we konden kiezen tussen verschillede tijden). Misschien een idee om aan te geven dat het erg druk is en de wachttijd langer is dan een uur.

BUGNARD
28 April 2021
Marianne
27 April 2021

De pizza smaakte heerlijk. Alleen jammer dat je er 3 uur op moet wachten

Wendy
19 April 2021

We kregen een verkeerde pizza, was op zich wel lekker maar niet de bedoeling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
18 April 2021

Zoals altijd was het eten weer goed en ruim voldoende

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

BUGNARD
18 April 2021
C van de Graaf
16 April 2021

Het smaakte weer heerlijk, ruime porties. Snelle bezorging

Jannie
16 April 2021

Het eten is altijd heerlijk😋 Alleen deze keer waren de Pizza's iets te bruin aan de buitenkant. Maar de smaak was uitstekend! Ga zo door👌👌

Eric
14 April 2021

Het smaakte weer lekker!

S. Rietveld
12 April 2021

De kwaliteit wordt steeds slechter, het vlees drijft in het vet. Ook worden bestellingen te lang warm gehouden, op de pizza oven. Ik kom er voorlopig niet weer.

BUGNARD
12 April 2021
Jeanet
11 April 2021

De spareribs waren weer heerlijk, voor mij alleen te veel, maar dochterlief heeft er ook heerlijk inzitten te eten!

Sabine
10 April 2021

Weer heerlijk gegeten! Bedankt!

Samantha
31 March 2021
Sikkema
28 March 2021

De pizza's waren goed. Gegrilde groente was niet duidelijk dat er ook champignons tussen zit. Graag er bij vermelden welke gegrilde groente er tussen zit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamara
27 March 2021
Jeanet
27 March 2021

Wat is de bruschetta, een heerlijk voorgerecht. Een absolute aanrader! Ook de pizza en diner speciaal waren weer heerlijk!

Jannie
25 March 2021

Wat was het eten weer heerlijk!!

Hendrik
25 March 2021

Heerlijke broodje shoarma met aardappelschiifjes gehad 👍

kuiper
23 March 2021
Ericsu699@hotmail.com
17 March 2021

Het eten smaakte weer lekker! Nette goed verzorgde bezorgservice Groetjes Eric

Antje
14 March 2021

Vandaag voor het eerst spareribs gehaald bij jullie. Super super kekker!!!

berreboom
14 March 2021

zeer smaak vol of je nu een pizza besteld of mix grill of iets anders een echte aanrader wij zijn heel blij met Paradiso

Rob van Hulst
13 March 2021

Heerlijk gegeten. Lekker grote scampi’s. Perfecte ossenhaas. Ruim en mooi bereide groente. Heel goed en op de minuut op tijd bezorgd. Dikke pluim.

Henk
11 March 2021

Er zijn toch bedrijven die zich aan de afspraken houden. De wens om op een bepaalde tijd te bezorgen was op de minuut nauwkeurig !!! Het eten zelf was bovendien van een zeer goede kwaliteit

C van de Graaf
10 March 2021

Voor het eerst besteld bij jullie en het was super! Wij gaan zeker vaker bestellen

Eric.Super
9 March 2021

Het smaakte weer goed!

Debby Grasmeijer
8 March 2021

Ik had de lamachun met doner maar het waren meer dikke stukken vlees en niet krokant gebakken . Aan de lamachun zat ook geen smaak. Ik had om half 5 de bestelling al gedaan en aangevinkt dat het om kwart over 6 bezorgd kan worden . Dat werd een half uur later . Normaal ben ik niet zo dat ik er wat van zeg maar dit was niet de eerste keer .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja
7 March 2021

Pizza en aardappelschijfhes waren perfect, beZorging supersnel

NS
6 March 2021
Patrik
4 March 2021

Eten was heerlijk. Leuke en vriendelijke bezorger.

Annet
2 March 2021

Erg lekker en het was op tijd, komen weer vaker

Dinkelman
28 February 2021

Heerlijke pizza, super snel bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frann
27 February 2021

De pizza's waren van smaak goed. Helaas waren ze al koud bij aankomst.

Patrik
23 February 2021

Eten was heerlijk. Vriendelijke bezorger.

JM
16 February 2021

Wij hebben heerlijk gegeten!

Frikken
12 February 2021

De bezorging was erg slecht. We hebben 2 uur moeten wachten op ons eten. Ik snap dat het druk kan zijn, maar misschien is het dan een idee om meer mensen aan te nemen.

Dinkelman
12 February 2021

Pizza is super. Bezorgtijd was wel veel later. Jammer

JM
9 February 2021

We hebben een heerlijke broodje döner en een pizza hawai gehad. Snelle bezorging en goed op temperatuur! Zeker een aanrader..

Ellen Sturing
7 February 2021

De aardappelschijfjes waren vergeten, daar kwam de bezorgster zelf achter. Super opgelost door deze even later alsnog te brengen. Het eten smaakte fantastisch. Echt om je vingers bij af te likken. Zullen zeker nogmaals bestellen.

smit
6 February 2021

ontvangen van bezorger en direct begonnen met eten. Bij ontvangst was kapsalon bestelling helaas lauw warm.

Fam. Van der Veen
31 January 2021

Eten was lekker. Maar werd veel te laat bezorgd. Zou er om 17.45 moeten zijn. Om 18.05 uur gebeld. Het was druk, keuken was er mee bezig. Zou nog 20 minuten duren. Geen excuses, niets. Al met al was bestelling 3 kwartier te laat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meertens
31 January 2021

Heerlijk gegeten en snelle service.. 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Scholtens
31 January 2021

Net als alle vorige keren na een uur nog steeds niet bezorgd. Als je er achteraan belt blijkt dat ze pas net begonnen met je bestelling bezig zijn. Pizza was slap, mosselen waren veel te zout, droog en slecht schoongemaakt. Dit was echt de laatste keer dat ik hier bestel. Vaak genoeg geprobeerd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Antje
30 January 2021

Eten was erg laat en de pizza was niet echt heel warm meer. Gaat de laatste tijd achteruit met de kwaliteit

Eric
30 January 2021

Het smaakte weer lekker?

Esther
28 January 2021

Jammer dat de ingrediënten altijd in het midden liggen. Net of het erop is gegooid

M.U. Pathuis
25 January 2021

Altijd goed eten van Paradiso. De hoeveelheid is ook helemaal in orde. Het enige dat ik nooit meer zou kiezen bij mijn maaltijd is nr. 125 (gebakken groente). Dit is niet de kwaliteit dat ik zou verwachten, maar smaakt naar verwarmde diepvries groente. Echt een afrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanneke
24 January 2021

Precies optijd en het was heerlijk

Constantin
24 January 2021

Great place with well flavored food all served in big portions! Thumbs up, Big like !!

Ten cate
23 January 2021

De bezorging was een half uur te laat, ondanks de tijdige bestelling.

Martijn Steijvers
22 January 2021

Zeer lekker gegeten, correcte service!

Diana
21 January 2021

De pizza’s waren heerlijk

Anoniem
19 January 2021

Sinds een tijdje zijn de pizza’s van mindere kwaliteit. Veel deeg en niet knapperig. Vooral de kinderpizza had heel veel deeg en was sompig. Heel jammer, want waren altijd enthousiast.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eddy Tuitjer
17 January 2021

Voor de tweede keer bijna twee uur moeten wachten op ons eten. Gebakken aardappelen waren net chips ( zo hard ) en ook Kofte was te lang door gebakken. Jammer!! Zeker als je onregelmatige diensten draait en door de lange wachttijden bijna je eten mist.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hoving
17 January 2021

Ruim 2 uur moeten wachten op een pizza en een kip schotel , en ook nog bellen het word half uur later , dat werd dus een uur later! Dan bel je op , en zijn ze nog ermee bezig , en zeggen we hebben het druk , ja en? Neem meer mensen in dienst! En nog geen sorry of niks.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Abee
17 January 2021

De pizza tonijn zwemt nog net de doos niet uit. De rest was wel goed . Maar bestel hier nooit weer een pizza.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Prins
17 January 2021

bestelling was drie kwartier later dan afgesproken. Aan één van de pizza's ontbraken de pepertjes. Verder goed belegde pizza's.

van der Sluis
17 January 2021

Moesten 1,5 uur op de bestelling wachten. De pizza's waren nog wat warm maar niet super warm meer. Dus snel door eten want anders waren de pizza's koud.

Marjon
16 January 2021

Altijd lekker eten wat daar wordt gemaakt mijn vaste adres voor mijn lievelings pizza nergens anders meer gehaald sinds de eerst pizza van paradiso

Samantha
16 January 2021

Altijd goed eten!

lammie
16 January 2021

Goedemiddag, we hebben al telefonisch contact gehad over de pizza, die lauw was. ik heb u jaren aanbevolen, maar ik vond de kwaliteit van de pizza minder dan voorheen. Als dank heeft u mij een gratis pizza beloofd. Een vr. groet Lammie

Jlz
15 January 2021

Lekker, goed & op tijd bezorgd

Dekker
15 January 2021

Was weer prima

Suzanne en Koos
11 January 2021

Voor ik in Zuidbroek kwam wonen, kende ik Paradiso niet. Nu, 4,5 jaar verder, hebben we héél wat pizza’s van het lijstje afgestreept. Ook de spareribs zijn inmiddels niet meer te tellen. Een enkele keer bestelden we voor de verandering bij andere zaken, maar Paradiso staat toch écht op 1 wat ons betreft. Oja en dan nog niet gesproken over de service. Ook die is top met een persoonlijke touch! Zo krijgt Koos af en toe een colaatje of een biertje als de bestelling nog niet klaar is en hij er op moet wachten. Tevens kregen we tijdens de geboorte van ons dochtertje een prachtige grote knuffelbeer bezorgd, waar ze elke dag mee speelt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Jonge
10 January 2021

Aardappelen waren goed. Kofta en kippenvlees ook. Echter de shoarma was niet te eten. Zat een hele sterke varkens smaak aan en kruiden erg scherp. Had trouwens ook een pitabroodje erbij verwacht . Helaas voor jullie toch maar weer bij Ramses bestellen. Levert toch betere kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noordveld
10 January 2021

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tevreden klanten
9 January 2021

Eten is prima!!!

M N.
9 January 2021

Altijd goed bereid en lekker! Top!

Kirsten
9 January 2021

Eten was top, kwaliteit erg goed. Dit is dan ook zeker een aanrader. Echter had ik 's middags rond 13.30 uur al de bestelling geplaatst voor 19u 's avonds. Om 19.20 uur was het er nog niet. Gebeld en kregen te horen dat het er binnen 15 min zou zijn. Dit klopte, maar toch jammer dat er niet op tijd bezorgd kan worden.

Henk
8 January 2021

na een belletje waar het eten bleef, kwam het na dik 2uur, spareribs waren niet gaar, griekse salade, geen basilicum te bekennen leek wel onkruid wat er wel in overvloed in zat. Nee geen aanrader en was niet de eerste keer......

Brandsma
8 January 2021

Ik heb wel eens lekkerder eten gehad. En anderhalf uur moeten wachten op mijn eten voor het bezorgd werd.

Keesjan
8 January 2021

De spare ribs waren lekker alleen de andere smaak was niet echt van smaak!! En dan ook nog 2.5 uur wachten op je bestelling vanwege het zo druk is 🤔🤔 zeggen na dat ik gebeld had dus in mijn mening gewoon vergeten !!

Vd veen
8 January 2021

2 uur op het eten moeten wachten, dit is naar mijn mening echt veel te lang. Het eten opzich was niks mis mee en heeft na lang wacht wel gesmaakt

Gooske
7 January 2021

Prima prijs/kwaliteit, vlotte en vriendelijke bezorger

Anouk
3 January 2020

Prima en heerlijk. Alleen super jammer dat ze de champignon soep hebben verandert. Ik bestel altijd de soep, omdat die heerlijk is. Vandaag was die niet lekker... Oude recept veeeel beter.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Super
2 January 2020

Het eten smaakt altijd voortreffelijk!. Je verbrand je er de vingers niet aan als het wordt bezorgd maar de smaak maakt alles weer goed! Bedankt voor jullie geweldige kook kunst! Gelukkig 2021 gewenst

Erwin de Vries
2 January 2020

Prima!

Simone van der Kolk
27 December 2020

Wederom heerlijk gegeten! Voor 6 personen besteld, alles was naar wens en lekker warm.

JM
26 December 2020

Het eten was weer heerlijk! Bezorgen was ook mooi optijd..

M.U. Pathuis
25 December 2020

Goed eten, lekker en genoeg. Bezorging op tijd. Zeer aan te bevelen.

Remon
24 December 2020

De spare ribs waren niet echt goed. Ze waren nog rauw en grijs. Maar daarbij de aardappelschijfjes waren wel lekker👍

Van der laan
24 December 2020

Geen saus bij extra besteld Geen salade bij

Rob
23 December 2020

Wat een zalige malse sparerips, om je vingers bij af te likken. Deze keer de pittige genomen. Zijn niet echt heel pittig maar voor mij precies goed. En wat een enorme hoeveelheid

Dekker
22 December 2020

We hebben weer heerlijk gegeten

Dolsma
21 December 2020

De pizza was heerlijk....niet echt heet ....dat was jammer! Salade was heerlijk en de bezorging kon nietbeter!

Carla
20 December 2020

Pizza's en Spare ribs online besteld. We moesten wel een uur en kwartier wachten maar dat was niet erg. Eten was lekker. Spareribs zelfs teveel en hebben we twee keer van gegeten. Prima service en alles goed verpakt. Wel jammer dat het eten altijd zo snel afkoeld

JM
18 December 2020

De pizza's waren rijkelijk belegd!

dinkelman
18 December 2020

prima pizza. bezorging keurig.

S. Rietveld
13 December 2020

Ik heb hier nog nooit zo slecht eten weg gehad. Het eten was ronduit koud en ontzettend vet. Heel jammer het was altijd super goed

L.
10 December 2020

Matige kwaliteit, het beleg leek met goedkope ingrediënten belegd te zijn, de kaas op mijn quatro formaggi was 'gewone' Hollandse !plakken! kaas en er was voor de vorm hier en daar wat blauwe kaas op gegooid. De bodem smaakte ook goedkoop. De bezorging was netjes en goed op tijd, de pizza's waren nog heet.

Antje
30 November 2020

Pizza's op afgesproken tijd klaar en ze waren heerlijk. Het bestellen online ging gemakkelijk.

Sylvia
29 November 2020

Het was weer heerlijk als vanouds ❣️😋😋😋 Heb er niks op aan te merken, zowel over het eten als over de bezorging, ben dik tevreden ❣️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique
28 November 2020

Helaas 1 uur en 45 minuten moeten wachten op mijn bestelling. Ze hadden wel gemeld na een uur dat het nog een half uur ging duren maar toch... wel als goedmakertje brood met kruidenboter er bij gekregen.

Lageman
22 November 2020

Het begint met 1.15 uur wachten op de bestelling. Bij de broodjes shoarma geen sla of niks voor in het broodje en het vlees was te sterk gekruid en harde droge stukken erin. We bestellen vaker normaal altijd goed, maar vandaag het tegenovergestelde. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dana
21 November 2020
Jolanda
21 November 2020

De pizza’s van Paradiso zijn erg lekker; rijk belegd, prima bodem. Je moet het wel met mes en vork eten, omdat het beleg er anders af valt. Vinden wij niet erg, wij kiezen juist voor deze pizza’s vanwege het rijke beleg. Je moet wel even geduld hebben; na een dik uur werden de pizza’s bezorgd. Voor ons geen reden om niet te bestellen bij Paradiso; maar je niet hier wel rekening mee houden.

Jannie
21 November 2020

Een uur later als was afgesproken.

RH
6 November 2020

Prima eten en op tijd afgeleverd aan B&B.

Bugnard
5 November 2020
otterspoor
2 November 2020

was weer een genoegen, grote portie ribs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JM
27 October 2020

Lekker gegeten. En de bezorging was snel!

De vries
19 October 2020

Eten was lekker en snel bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hanneke
16 October 2020

Heerlijk

JM
15 October 2020

De kinderen hebben van hun pizza genoten!

Anja
14 October 2020

Bezorging duurde erg lang, bijna uur langer dan aangegeven en calzone proefde je alleen maar (veel te veel) champignons

H.abee
14 October 2020

Het was te hard gebakken.

Jolandameiring
11 October 2020

Smaakt zeer goed Lekker gekruide aardappels Vlees is goed gaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lenie
11 October 2020
Aldert
10 October 2020

Het duurde lang maar dat kan door drukte. Helaas zat niet alles bij de bestelling. We misten de aardappels. Ook was de pizza helaas lauw koud. Voor de rest was het lekker.

B+H
3 October 2020

Precies op het afgesproken tijdstip en het was allemaal lekker! Pizza,shoarma en de spareribs.

Astrid
2 October 2020
Jjhhjj
1 October 2020
Sander
27 September 2020

Dikke prima, geen op en/of aanmerkingen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
27 September 2020

Heerlijke pizza’s! Redelijk op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
27 September 2020

Na drie keer bellen en anderhalf uur wachten kwamen eindelijk de pizza’s bij het hotel aan. “Ja ik moest eerst ergens anders heen is mij verteld, ik ben ook maar de bezorger” was eigenlijk het enige wat als een soort excuus werd gegeven. En als dan die pizza’s nog het wachten waard waren had ik er misschien nog wel vrede mee kunnen hebben, maar helaas bleek dat ook niet het geval te zijn. Een berg “gesmolten” kaas op een hoopje vlees en deeg is niet echte de smakelijke pizza waarop we zo lang hebben moeten wachten . Mijn eind orderdeel is dan ook “ronduit slecht” en ik ben blij dat ik niet in de buurt woon en hier dus nooit meer wat hoef te bestellen.

Scholtens
20 September 2020

Na ruim een uur was mijn bestelling nog niet eens klaar. Ik moest er ook nog zelf achteraan bellen om daar achter te komen. Bestelling geannuleerd en ze zouden mijn geld terug storten. Nog steeds niks ontvangen!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Veronique
20 September 2020

Online besteld, wat chaotisch bij binnenkomst, 18 uur was het eten nog niet klaar, oké kan gebeuren. Maar lauw eten vind ik jammer. Waarschijnlijk door de drukte stond het er al een tijdje. Smaak was wel goed

Anja
20 September 2020

Heerlijk en supersnel

Nts
18 September 2020
otterspoor
17 September 2020

goed mals vlees , lekker gegeten.

Christel
13 September 2020